Kalendar događanja

Siječanj 2022
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Izrađen edukativni paket o održivom razvoju za srednjoškolce

ODRAZ je izradio edukativni paket Razmišljajmo održivo namijenjen učenicima srednjih škola, a sastoji se od upitnika o stavovima učenika o održivom razvoju, edukativnog kviza o održivom razvoju i prezentacije o održivom razvoju.

Edukativni paket o održivom razvoju je pripremljen tijekom provedbe projekta "Razmišljajmo održivo - učimo mlade za održivi razvoj zajednice" u kojem sudjeluju Udruga SMART, Udruga Mi iz Splita, Volonterski centar Osijek, I. gimnazija Osijek, Privatna umjetnička gimnazija s pravom javnosti iz Zagreba i Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju iz Splita.

 

1. Upitnik o stavovima učenika o održivom razvoju >> OVDJE

Cilj upitnika je istražiti stavove učenika srednjih škola o temama vezanim za održivi razvoj.

2. Edukativni kviz o održivom razvoju >> OVDJE

Kratak edukativni kviz provjerava znanje učenika o temama iz područja održivog razvoja, okoliša, društva, gospodarstva i Globalnih ciljeva održivog razvoja.

3. Prezentacija o održivom razvoju >> OVDJE

Edukativni paket je izrađen u sklopu projekta Razmišljajmo održivo - učimo mlade za održivi razvoj zajednice čiji cilj je ojačati doprinos udruga održivom razvoju (OR) obukom srednjoškolaca o načelima održivog razvoja i poticanjem uključivanja mladih u život lokalne zajednice u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.

Više informacija o projektu dostupno je na http://www.odraz.hr/hr/projekti/svi-projekti/razmisljajmo-odrzivo-ucimo-mlade-za-odrzivi-razvoj-zajednice

 

Izvor: odraz