Klub za mlade “Budi tu – budi svoj” obilježava godinu dana postojanja!

Datum događanja:

27 Studeni 2019

U Soljanima, malom mjestu Općine Vrbanja (Vukovarsko-srijemeska županija) već gotovo godinu dana djeluje Klub za mlade “Budi tu – budi svoj”.

 

Tom prigodom, organiziraju završnu tiskovnu konferenciju povodom završetka provedbe projekta Klub za mlade “Budi tu – budi svoj”, u organizaciji Centra “Feniks” Soljani. Konferencija će se održati u petak, 8.11.2019. u 13h u Vrbanji, u Zgradi Općine Vrbanja, u općinskoj vijećnici.

Javna tribina pod nazivom “EU fondovi – što ja imam od toga?” na kojoj se mlade upoznalo s brojnim prilikama koje im se nude iz raznih programa koje je za njih pripremila Europska Unija; edukacija “Pisanje i upravljanje projektima” provedena u Iloku; Fokus grupa i Info-karavana s udrugom PRONI Centar iz Osijeka; Posjet Splitsko-dalmatinskoj županiji, organizaciji mladih – Klubu Mladih Split; Javna tribina s naslovom “Uključivanje mladih u gospodarske, političke i društvene procese”; Humanitarni koncert za Udrugu osoba s invaliditetom “Zvjezdice”; Program obrazovanja njemačkog jezika… samo su neke od aktivnosti koje su proveli ovi mladi entuzijasti, a rezultati su, vjerujemo već vidlljivi u zajednici. 

 

Ukoliko ste negdje u blizini, navratite ali im pošaljite kratku informaciju ukoliko dolazite na konferenciju, kako bi znali točan broj sudionika; na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 

Slobodno im se pridružite kako bi vam pokazali što su sve sproveli u djelo u zadnjih godinu i pol!

Više o Klubu možete vidjeti OVDJE i OVDJE. :-)