Kalendar događanja

Siječanj 2022
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Postani veleposlanik Klimatskog pakta!

Pridružite se Europskom klimatskom paktu i  budite dio sve jačeg pokreta za zaštitu okoliša i održivi razvoj.

Ako vam je stalo do okoliša i želite imati održiviji način života za sebe i planet, ali i dati svoj doprinos i postanite veleposlanik Klimatskog pakta.

European Climate Pact dio je European Green Deal-a  i zamišljen je kao platforma za razmjenu informacija, raspravu i djelovanje u vezi s klimatskom krizom. Nudi potporu europskom klimatskom pokretu za rast i konsolidaciju.

Tko može biti veleposlanik?


Svatko može podići svijest, informirati i biti inspiracija u svojoj zajednici i mreži za poduzimanje akcija za zeleniju Europu.


Koja je uloga veleposlanika?


 
  • Motivirajte ljude oko sebe kako bi preuzeli aktivniju ulogu i uključili se u klimatske akcije.
  • Informirajte, motivirajte, uključite se i podržite klimatske akcije u krugu svojih prijatelja, obitelji, škole, susjedstva.
  • Budite primjer u klimatskim akcijama i zaštiti okoliša  (npr. malim korakom - promoviranje korištenja višekratnih boca za vodu ili slično). Također možete organizirati online događanje ili uživo, tematske informativne aktivnosti, online kampanje na društvenim mrežama, ekološke aktivnosti u  zajednici  (sadnja drveća, čišćenje  šume...).

 


Koje su vaše prednosti kao veleposlanika?


Europska komisija prepoznat će vas po ulozi veleposlanika, promovirat će vaše aktivnosti a dobit ćete i komunikacijske alate i pristup mreži veleposlanika.



 Spremni za sljedeći korak?

Provjerite sve detalje o tome kako postati ambasador Klimatskog pakta OVDJE .

Povezani linkovi: