"TED talk-it-out" susreti u Osijeku!

U Osijeku se pokreće novi klub pod nazivom "TED talk-it-out", gdje će se gledati TED i TEDx videi i raspravljati o njima nakon toga.

 

Osnivanje ovog kluba ima cilj izgradnju zajednice oko cjeloživotnog učenja i raspravljanja o stvarnim životnim problemima kako bi se nadahnula rješenja i pozvalo pojedince da rade na promjeni.
 
Cilj je osnažiti osječku zajednicu, promicanjem kreativnosti i ideja njezinih članova. Također se želi promovirati kultura debate među ljudima, jer se o aktualnim i ozbiljnim temama često ne govori, zbog nedostatka komunikacijskih vještina sudionika.


 

Uz nadu da će se skupiti grupa ljudi koji promišljaju i rade za svoju zajednicu, ovaj klub otvara svoja vrata u veljači.

 

PRIDRUŽITE se  OVDJE!

 

Radni jezik kluba bit će engleski, međutim svaki video koji ima titl ili prijevod može se reproducirati s navedenim titlom/prijevodom. Glavne teme koje će se obrađivati ​​spadaju u kategoriju društvenih pitanja. Za sudjelovanje na ovim susretima ne morate ponijeti ništa, samo sebe i otvoren um (možete i prijatelja, ako želite)!

 

Za više informacija o klubu pratite ovaj link: OVDJE

 

Prvi sastanak planira se održati

4. veljače, od 9:00 - 12:00 sati, u  Društvenom ateljeu (Županijska ulica 11., Osijek).

 

Pridružite se!
 
 
Izvor: D Kolektiv