Istresi se - studentska grupa podrške

Uključi se u studentsku grupu podrške i nauči kako transformirati stres iz neprijatelja u prijatelja!


O čemu se radi?


Studentska grupa podrške projekt je Studentskog zbora Odjela za matematiku u suradnji sa savjetovalištem Psihogym. Cilj projekta je unaprijediti mentalno zdravlje studenata Sveučilišta J.J.Strossmayera u Osijeku osiguravajući im nova znanja i vještine učinkovitijeg nošenja sa stresom.


Zašto se uključiti?


U grupi možeš povećati emocionalnu pismenost i unaprijediti svoje strategije suočavanja sa stresom. Osim toga, možeš upoznati druge studente sa sličnim iskustvima i problemima te pronaći izvor podrške. Od drugih članova grupe možeš učiti, inspirirati se za nove ideje i rješenja problema.


Kada, tko, gdje?


Grupa će se sastajati jednom tjedno, 5 tjedana u trajanju od 2,5 sata (150 minuta) tijekom svibnja i lipnja 2023. godine. Točan termin održavanja definirat će se nakon formiranja grupe ovisno o rasporedu uključenih studenata. Susreti će se održavati u prostorijama Odjela za matematiku. Grupa je zatvorenog tipa i broj sudionika ograničen je na 15. Voditeljica je Ivana Mitrić, socijalna pedagoginja i specijalizantica psihoterapije.


Kako se uključiti?


Ako studiraš na Sveučilištu J.J. Strossmayera u Osijeku i potrebna ti je podrška u nošenju s izazovima studentskog života, ispuni prijavnicu na poveznici.

Voditeljica će te kontaktirati i dati ti detaljnije informacije o radu grupe kako bi zajedno odlučili je li ovaj oblik rada u skladu s tvojim potrebama. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možeš do 19.5.Ukoliko imaš dodatnih pitanja ili nedoumica vezano za studentsku grupu podrške, slobodno  kontaktiraj:


- Ivana Tucak-Roguljić (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), studentica Odjela za matematiku

- Ivana Mitrić (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), voditeljica grupe

 

Izvor: Studentski centar u Osijeku