Kalendar događanja

Studeni 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Dođite na radionicu Anksioznost i sve oko nje

Strah, uznemirenost,neizvjesnost... postali su nam bliski osjećaji u ovo pandemijsko vrijeme, kadanam novi, promijenjeni način života traje više od godinu dana.


Ako ste uz to srednjoškolcikoji su na kraju neizvjesne školske godine, maturanti pod pritiskom polaganjamature i upisivanja željenog studija, mlade osobe čiji je posao postaoneizvjestan,  ili ste  nezaposleni i ne vidite izlaza iz svojesituacije, ovi osjećaji mogubiti još izraženiji,  postati veliki teret i značajno otežatisvakodnevno funkcioniranje.


U četvrtak  17. lipnja u 18 sati,  organiziramo radionicuna kojoj možete saznati više o tome što zapravo jest anksioznost, a koja stanjai osjećaji  to nisu, kako prepoznati anksiozni poremećaj,  kako se nositi sa anksioznošću te  kada potražiti stručnu pomoć.


Radionicu će voditi SienaKrušič, stručnjakinja koja radi u psihosocijalnom savjetovanju po kognitivnobiheviorističkoj metodi. Radionica je dio aktivnosti Regionalnog info-centra za mlade Osijek i namijenjena jemladima do 30 godina.


Ako vam je ova tema zanimljiva i smatrate da bi tibilo korisno čuti više o njoj, pridružite nam se, a prijaviti se možete putem online prijavnicedo srijede, 16. lipnja, do 12 sati. Predviđenotrajanje radionice je sat i pol.


Aktivnost će se održati u skladu sa aktualnim epidemiološkimmjerama, a broj sudionika je ograničen, stoga požurite sa prijavom .


Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem FB odnosno INSTAGRAMprofila.