Erasmus + trening za mlade u Mostaru

U sklopu projekta #RESTART kojeg provodi Zelena akcija,  traže se tri 3️⃣ sudionika za trening na temu zaštite okoliša i umjetnosti ? koji će se održati u Mostaru.

♻️ Cilj treninga je pružiti sudionicima alate i znanja za bolje razumijevanje zaštite okoliša, problema plastike i kako se izraziti kroz medij umjetnosti te upoznati lokalne udruge, ljude, kulturu i okoliš Mostara.

??‍??? Također, imat ćete priliku povezat se s mladima iz Grčke, Albanije, BiH, Crne Gore i Egipta te saznati više o zemljama i kulturama iz kojih dolaze. 

 

Ovakvi treninzi su jedinstvena prilika za razvijanje transformativnog pristupa učenju, odnosno glava, ruke i srce pristup jer imamo priliku istovremeno učiti, stvarati i dijeliti.

Trening se financira kroz program Erasmus + što znači da su smještaj, hrana i troškovi putovanja u potpunosti pokriveni. Radni jezik je engleski.

Rok za prijavu je 12.9.2023. ▶️ Prijave možete slati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

Izvor: Zelena akcija/FoE Hrvatska FB