EWoB Business Academy

Studentska udruga Poduzetnici bez granica (EWoB) koja djeluje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku jedna je od najaktivnijih udruga Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Udruga organizira događaj pod nazivom EWoB Business Academy koji će se održati 27. travnja 2021. godine s početkom u 15:00 sati.


Tema ovogodišnjeg projekta fokusirat će se na početke poslovanja poduzeća te sve izazove s kojima se pojedinac susreće prilikom pokretanja poslovnog pothvata. Cilj projekta je pružiti određena znanja studentima i svim ostalim posjetiteljima u pogledu poduzetništva i razvijanja poduzetničkog duha.


Gosti predavači su Goran Čipčić (Zorina mast), Tomislav Bilić (Inchoo) i Kristijan Šimičić (Edukos Centar Znanja).


Projekt je organiziran u obliku tri podcast-a, koji će se moći pratiti putem Zoom platforme s obzirom na trenutnu situaciju s pandemijom.


Više informacija o samom događaju potražite na društvenim mrežama udruge EWoB jer uz zanimljive goste predavače pripremaju vam i zanimljiva iznenađenja i vrijedne nagrade.


Događaj je besplatan i otvoren za sve gledatelje, a pristup praćenju uživo biti će objavljen na njihovim društvenim mrežama!