Zdravkova ledena avantura

Gradski savez za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Osijek organizira posljednju ovogodišnju sportsko-rekreativnu aktivnost u sklopu projekta "Zdravko je krenuo". Riječ je o programu besplatnog klizanja koji će se održati u utorak, 17. prosinca od 19 do 20,15 na klizalištu Sokol centar Osijek.

Na aktivnost su pozvani svi građani, neovisno o dobi, dosadašnjem iskustvu u bavljenju ovim sportom te o tjelesnoj kondiciji. Prijave nisu potrebne, stoga se građanima savjetuje da dođu dovoljno rano kako bi preuzeli klizaljke i osigurali si mjesto na klizalištu.
klizaliste-klinjo-i-pingvin.jpg

Aktivnost se odvija pod naslovom "Zdravkova ledena avantura", a namijenjena je i početnicima i onima koji imaju više iskustva s klizanjem. Za sve početnike na raspolaganju će biti educirani tim koji će ih naučiti osnovama klizanja.

„U 2018. godini u sklopu ovoga projekta neki su građani prvi put stali na klizaljke, savladali osnove i dobili motivaciju za daljnje bavljenje ovim sportom, stoga savjetujemo građanima da iskoriste priliku i odazovu se čak i ako do sada nisu klizali. Iskusniji klizači imat će mogućnost klizati bez asistencije i uživati u zanimljivom programu koji će na klizalištu biti organiziran”, ističu iz GSSR „Sport za sve”.

Program će biti obogaćen glazbenim sadržajem, a svi sudionici imat će priliku degustirati proizvode iz asortimana zdrave prehrane brojnih izlagača u sklopu Zdravkovog zdravog kutka.

Kompletan program, koji uključuje i najam klizaljki, potpuno je besplatan i odvija se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka. Svi građani koji u prosincu prvi put dođu na jednu od Zdravkovih aktivnosti imat će se mogućnost upoznati s ovim projektom, a svi oni koji su tijekom godine sudjelovali u Zdravkovim aktivnostima sada imaju priliku dobiti još jedan pečat u svoju rekreacijsku karticu. Svi rekreativci koji tijekom 2019. godine skupe minimalno šest pečata imat će mogućnost sudjelovati u nagradnom izvlačenju koje će se održati krajem prosinca.

Savez poziva sve građane da se odazovu te postanu dio ove velike sportsko-rekreativne priče koja se sastoji od 12 godišnjih aktivnosti i niza dodatnih aktivnosti kojima se građane motivira na aktivno bavljenje sportskom rekreacijom.