"MAJKEMI" - Nova predstava za srednjoškolce i studente!

MAJKEMI“ je nova kazališna produkcija Kulturnog centra Osijek za srednjoškolce i studente prema originalnom tekstu i u režiji Stjepka Galovića Kandžije koja na „kazališne daske“ KC-a postavlja jednu osječku priču - osječkog autora, s osječkim glumcima, slengom i pjesmama, o osječkom životu, koju gotovo svaki mladi čovjek, može razumjeti kao da je njegova osobna.

Ovo je priča o odrastanju tri srednjoškolska prijatelja: prijateljstvu, obiteljskim odnosima, potrazi za (prvim i/ili pravim) ljubavima, njihovim (možda) nadrealnim ambicijama.

 

 

Tekst i režiju predstave „Majkemi“ potpisuje Stjepko Galović Kandžija.

 

Nova generacija osječkih mladih glumaca: HANA SCHӦNFELD, GRGUR GRGIĆ i MATKO DUVNJAK JOVIĆ igraju glavne uloge u ovoj predstavi namijenjenoj prvenstveno mladoj publici, srednjoškolcima i studentima.

 

"MAJKEMI"

Mala dvorana Kulturnog centra Osijek

Ulica kneza Trpimira 2/A, Osijek

Izvedba:

SUBOTA, 26.11.2022. / 19.00 sati

Cijena ulaznice: 40,00 kuna

 

Prodaja ulaznica: Na porti Kulturnog centra Osijek od ponedjeljka do subote 7-21 sat ili sat vremena prije početka predstave u predvorju Kulturnog centra Osijek.

 

Rezervacija ulaznica na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Izvor: Kulturni centar Osijek