Besplatna ljetna škola u Šibeniku

Pozivaju se studenti/ce visokih učilišta u Hrvatskoj i mladi stručnjaci/kinje da iskoriste jedinstvenu priliku i prijave se na besplatnu ODRAZ-ovu ljetnu školu o planiranju gradova budućnosti koja će se održati od 17. do 21. srpnja 2023. u kampusu na šibenskoj Tvrđavi sv. Ivana.

U interdisciplinarnom okruženju pod vodstvom mentora, polaznici/e će imati priliku baviti se temom prometno-prostornog planiranja i participativnog procesa u planiranju javnih prostora te izraditi prijedlog idejnog rješenja razvoja odabranih područja u Šibeniku. Naglasak je na stvaranju održivih i klimatski neutralnih gradova ugodnih za život. Ljetnu školu organizira ODRAZ u suradnji s vanjskim stručnjacima u sklopu projekta CLIMASUM.

Tko se može prijaviti?

Ljetna škola namijenjena je studentima/cama studijskih programa u području prometnih znanosti, geografije, prostornog planiranja, arhitekture i urbanizma, urbanog šumarstva, građevine, sociologije i sl. te mladim stručnjacima iz relevantnih udruga i lokalne samouprave.

  • U programu ljetne škole mogu sudjelovati mladi u dobi od 18 do 29 godina iz cijele Hrvatske.

Prijava mora sadržavati:

  • popunjeni online obrazac prijave
  • motivacijsko pismo (u okviru online prijave) u kojem prijavitelj objašnjava zašto je dobar kandidat/kinja za sudjelovanje na ljetnoj školi

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen (20 sudionika), pri odabiru sudionika vodit ćemo računa da okupimo polaznike iz različitih studijskih programa i područja, pri čemu ćemo posebno uzeti u obzir motivacijsko pismo svakog prijavljenog.

 

Prijavi se do 28. lipnja i postani polaznik ODRAZ-ove ljetne škole putem OBRASCA.

Nakon isteka roka za prijavu, svi prijavljeni će putem elektroničke pošte biti obaviješteni o statusu prijave.

 Troškovi edukacije

Sve troškove (prijevoza, smještaja i prehrane) pokriva organizator Ljetne škole.
Napomena: refundirat će se samo troškovi karte javnog prijevoza (ne uključuje naknadu troškova dolaska osobnim vozilom).

Smještaj

Kampus Tvrđave sv. Ivana, Put Tanaje 29, 22000 Šibenik.

Više detaljnih informacija o Ljetnjoj školi saznajte ovdje. 

 

Izvor: mladi.hr