Kalendar događanja

Studeni 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Zadovoljna akademija: Prijavite se i sudjelujte u jednoj od 50 besplatnih edukacija

Proteklo razdoblje natjeralo nas je da više nego ikada boravimo u online svijetu, no to ima i svoje prednosti – učenje na online tečajevima koji su nam sada nadohvat ruke.
 

Petu godinu zaredom Zadovoljna akademija omogućava besplatne edukacije svojim čitateljicama te u suradnji s Algebrom i Googleom osigurava online radionice za njih čak 50 na temu digitalnog marketinga. Uz to, polaznice će imati priliku sudjelovati i na radionici u sklopu Googleove inicijative #I am Remarkable.

Riječ je o inicijativi kojoj je cilj osnaživanje žena i drugih slabije zastupljenih grupa da slave svoja postignuća na radnom mjestu i šire.

 

KAKO SE MOŽETE PRIJAVITI NA ZADOVOLJNA AKADEMIJU?


Da biste bili odabrani za sudjelovanje u online Digitalnoj garaži, napišite  motivacijsko pismo u kojem ćete objasniti zašto biste baš vi voljeli biti dio ovogodišnje Zadovoljna akademije.


Što je to što vas izdvaja među ostalima? Koje su vaše najveće strasti? Što biste htjeli radili od današnjeg dana nadalje? Zbog čega biste se budili s osmijehom, bez obzira na to što život stavio pred vas? Kako vam u tome može pomoći digitalni marketing?Na Zadovoljna akademiju prijavite se ovdje. Prijave traju do 10. lipnja.KOJE SU TEME ONLINE RADIONICA?

1. Uvod u digitalni marketing
Saznat ćete koje su osnovne razlike između tradicionalnog i digitalnog marketinga te koje su važne prednosti digitalnog marketinga.

2. Web-stranica kao temelj digitalnog marketinga. Korisnici web-stranice i ciljna skupina
Kako definirati ciljeve web-stranica? Koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih ciljeva? Kroz primjere iz prakse objasnit ćemo vam pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje ciljeva.
Osim toga, važno je i znati tko su korisnici naših web-stranica. Na primjeru besplatnog Googleova alata prikazat ćemo vam jednostavan način definiranja i segmentacije ciljne skupine. Nadalje, naučit ćete što znači personalizirana web-stranica te kako izraditi Personu.

3. Uvod u SEO - optimizacija web-stranica i Google My Business
Što je to SEO (optimizacija web-stranica) te kako već od sutra možete primjenjivati naučene tehnike? Kako vam besplatan alat Google My Business može omogućiti omogućuje upravljanje online prisutnošću na Googleu, uključujući Pretraživanje i Karte?

4. Uvod u Google AdWords oglašavanje
Kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću programa Google AdWords uz najveći povrat investicije te kako odabrati najbolju strategiju?

5. Uvod u Google Analytics
Što sve možemo mjeriti pomoću Google Analyticsa i kako dobivene rezultate iskoristiti za optimizaciju kampanja?

 

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr