Kalendar događanja

Prosinac 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Dive Into Yourself - program za mlade avanturiste

 

Outward Bound Hrvatska nudi priliku svim mladima starijima od 18 godina priliku za sudjelovanje u zanimljivom i dinamičnom programu.

 

Naučite više o sebi i svijetu oko sebe, izađite iz zone komfora, učite iz neposrednog iskustva i pomaknite svoje granice kroz uzbudljive avanture u netaknutoj prirodi Hrvatske!

 

 Naučite kako pruzeti ulogu vođe, efikasno komunicirati, raditi u timu, i istražite inovativne načine učenja, odlučivanja i rješavanja problema.

 

Planinarenje, spavanje pod zvijezdama, penjanje, špiljarenje i otkrivanje svojih potencijala na uzbudljivim lokacijama diljem Hrvatske, od Like, preko Velebita do Jadranskog mora!

 

 

Za koga?

 

Za sve starije od 18 godina, avanturističkog duha i one koji su spremni saznati nešto novo o sebi. Ne brinite, ne morate imati iskustva u boravku u prirodi, ali morate biti zdravi i u mogućnosti hodati na velikim udaljenostima planinskim stazama jer je program ekspedicijskog tipa.

Program se temelji na metodama iskustvenog učenja u prirodi, koji vas smještaju izvan udobnosti svakodnevnog života, te vas suočavaju s novim i nepoznatim situacijama u prirodnom okruženju.

 

Gdje?

 

Program će započeti i završiti u OBC Edukacijskom centru u Velikom Žitniku, srcu Like, nedaleko od Gospića

 Drugi dio programa kreće se iz Velikog Žitnika prema Velebitu. Sljedećih nekoliko dana ekspedicija se kreće preko Ravnog Dabra i naposljetku završava na obali Jadranskog mora, nedaleko Karlobaga.

 

Detaljne informacije o cijelom programu možete pročitati na mrežnoj stranici Outward Bound Hrvatska.


Izvor: Outward Bound Hrvatska