Ljetni kamp za mlade iz Hrvtaske

Inicijativa mladih za ljudska prava Hrvatska i Fondacija Mozaik iz Bosne i Hercegovine te pozivaju na studijsko putovanje u Sanski most (25.7-28.7.2024) na ljetni kamp YouthBank for Peace!

 

Pridružite se ljetnom kampu tijekom kojeg ćete imati priliku učiti o najboljim praksama izgradnje i očuvanja mira u lokalnim zajednicama!

 

Na ljetnom kampu mogu sudjelovati mladi (18-35 godina) iz Hrvatske.

 

 

Kamp je prilika da zajedno sa aktivistima iz Bosne i Hercegovine:

 

-  upoznate mlade ljude koji također žele raditi u svojim zajednicama na izgradnji mira i društvene kohezije

- istražite i steknete znanje o načinima i dobrim praksama izgradnje mira u lokalnim zajednicama i u regiji

 

- učite o lokalnim inicijativama koje teže na izgradnji i očuvanju mira u Bosni i Hercegovini te se upoznate s radom Centra za izgradnju mira Sanski Most

 

- upoznate i istražite Sanski Most i okolicu, uključujući i Nacionalni park Una.

 

Troškove putovanja, obroka i smještaja snosit će organizator. Do Sanskog Mosta putovat ćemo organiziranim privatnim prijevozom iz Zagreba te se istim prijevozom vraćamo nazad u Zagreb. S grupom sudionika putovat će i odsjedati i članica tima YIHRa Hrvatska. Smještaj je organiziran u višekrevetnim sobama u zidanom objektu te u šatorima koje će osigurati organizatori.

 

Prijavi se putem poveznice: https://forms.gle/cpuRKKpADumdivEAA 

 

Rok za prijavu je srijeda, 12. srpnja 2024. do 13:00 sati.

 

 

Broj mjesta za sudjelovanje je ograničen, a sudionicima studijskog putovanja povratno ćemo se javiti do 15. srpnja 2024. zajedno s detaljnim informacijama vezanim za provedbu studijskog putovanja.

 

Za sva pitanja slobodno se obratite Senni Šimek na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Izvor: Inicijativa mladih za ljudska prava Hrvatska