Kalendar događanja

Prosinac 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Studenti, podijelite svoju najbolju Erasmus+ fotku i osvojite VR naočale!

Studentska udruga ESN Hrvatska u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU i ove godine organizira nagradni fotonatječaj #besterasmusmoments. Ovogodišnja je tema „Erasmus+ u izazovnim vremenima“.

Budući da je pandemija koronavirusa mnogim studentima osujetila fizičku mobilnost, u obzir dolaze i fotografije koje dočaravaju situacije s virtualnih mobilnosti. Tri najbolje fotografije bit će nagrađene, a za pobjednike smo pripremili vrijedne nagrade!

 

Sudionici natječaja trebaju na nekom od svojih privatnih profila na društvenim mrežama - Facebook, Instagram, Twitter - objaviti fotografiju iz razdoblja mobilnosti, studija ili stručne prakse u sklopu programa Erasmus+.  Fotografija mora biti javno podijeljena, a uz nju mora biti navedena država, mjesto ili grad i datum nastanka fotografije te oznake #BestErasmusMoments, #ErasmusDays, @ESNcroatia i @mobilnost.hr. Uz fotografiju je potrebno objaviti kraći opis iskustva s Erasmus+ mobilnosti.  


Stručno povjerenstvo odabrat će tri najbolje fotografije te nagraditi njihove autore. Pobjednik osvaja VR naočale, drugoplasirani će dobiti poklon-bon u knjižari u iznosu od 500 kuna, a trećeplasirani autor dobiva paket promotivnih materijala Agencije za mobilnost i programe Europske unije. 

Uvjete sudjelovanja doznajte u Pravilima nagradnog natječaja.

 

 

Izvor: Agencija za mobilnost i programe EU