Kalendar događanja

Studeni 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Time to move 2021: Istraži Europu s nama

Treasure hunt  "Pronađi priliku za sebe"

 

U četvrtak 14. listopada od 11 do 13   do sati te pozivamo da nam se pridružiš u  Treasure hunt avanturi  ili "lovu na blago"  ispred Stare Pekare u Tvrđi ( ulaz pored Isusovačke klasične gimnazije u Osijeku).  U sklopu potrage za blagom imat ćeš prilike saznati što je Eurodesk te više o različitim prilikama za mobilnost.  Predstavit ćemo ti prilike za studiranje, volontiranje u inozemstvu te prilike za sudjelovanje u razmjenama mladih.  Za sudjelovanje se možeš prijaviti ovdje.   

 

 

Štand mobilnosti

 

U petak 8. listopada od 11 do 13 sati možeš nas posjetiti na štandu  ispred Studentskog centra Osijek te iz "prve" ruke saznati više o prilikama za mobilnost.

 

Na štandu će te čekati i strani volonteri iz Španjolske i Francuske koje će s tobom podijeliti i svoje osobno iskustvo mobilnosti (kako su se odlučili doći volontirati, kako su to ostvarili). Pripremili smo za tebe zanimljive letke koje ćemo ti podijeliti. Osim toga imat ćeš priliku osvojiti i jednu od nagrada. Čekamo te :-)

Ove aktivnosti organizira PRONI Centar  u suradnji s Europe Direct Osijek, a u sklopu Time to move kampanje. Sve aktivnosti koje se održavaju u cijeloj Europi tijekom kampanje možeš pronaći na https://timetomove.eurodesk.eu/

 

Time to move kampanja održava se svake godine u listopadu, a organizira ju  EURODESK mreža, kako na europskoj tako i na nacionalnoj razini. Kampanja se održava s ciljem širenja znanja o mobilnosti te otkrivanju iskustava i prednosti Erasmus+ programa. PRONI Centar za socijalno podučavanje, kao jedan  od multiplikatora hrvatske EURODESK mreže svake godine sudjeluje u obilježavanju kampanje.