Hangout: Online vs. Offline prijateljstva

Želite li istražiti čari i izazove online i offline prijateljstava?

 

 

U ovoj zanimljivoj radionici kroz zajedničku raspravu naučit ćete na koji način se razlikuju virtualna i stvarna prijateljstva te koji su nedostatci i prednosti svakoga od njih.

 

Imat ćete priliku saznati kako poboljšati kvalitetu svojih prijateljskih odnosa te naučiti kako prepoznati i prevladati izazove koje donosi digitalni svijet. 


 

Dođite u Info-centar za mlade Osijek (Kralja Zvonimira 15) na novi Hangout susret Online vs. Offline prijateljstva, u petak, 24. studenoga 2023. u 18 sati, s prijateljem/prijateljicom, ili bez njega/nje, na druženje i razmjenu iskustava s ekipom mladih koja slično razmišlja. 

 

Radionica je namijenjena srednjoškolcima, a voditeljica je Dora Vuković, studentica psihologije. Uz podršku mlade ekipe hangoutovaca pripremila je zanimljivo izlaganje, opuštenu i prijateljsku atmosferu te priliku da upoznate nove ljude, izvan digitalnog svijeta.  

 

 

Kako bismo aktivnost lakše isplanirali, najavite svoj dolazak putem kratke prijavnice ovdje: https://tinyurl.com/djbruyfc  

 

Veselimo se vašem dolasku! 


 

 

Inicijativa za druženjem i aktiviranjem mladih - ‘’Hangout’’ nastala je 2018. godine, od strane mladih i od tada su proveli brojne aktivnosti te projekt Drvo solidarnosti.

 

Cilj Hangout susreta je umrežavanje, učenje nečeg novog, iniciranje novih ideja i provedba aktivnosti za mlade i kontinuirani razvoj uz poticanje na izlazak iz “zone komfora”. Mladi su iskazali potrebu za kontinuiranim neformalnim druženjima, na neformalan način, koja rezultiraju snažnijim aktivizmom mladih. 
Hangout inicijativu mladih podupire PRONI Centar kroz svoj projekt Regionalni info-centar za mlade Osijek.