Kalendar događanja

Prosinac 2021
Pon
Uto
Sri
Čet
Pet
Sub
Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hvala našem volonteru Alvaru!

Alvaro Criales Gonzales iz Španjolske, politolog iz Santa Dominga de la Calzade dio je projekta Zemlja i mi, koji svojim aktivnostima mlade i osobe iz obrazovnog sustavno informira o važnosti promišljanja o konceptu održivog razvoja te ih potiče na samoinicijativno djelovanje i male pozitivne promjene u svakodnevnom životu, kako bi dali svoj doprinos održivijem načinu života.

Zajedno sa Mahom Boutiyeb iz Barcelone Alvaro je od ožujka bio uključen u niz aktivnosti u prostoru Info-centra, u učionici održivog razvoja na otvorenom - vrtu naših partnera ISKRE Waldorfske inicijative te u aktivnostima projekta u srednjim školama, udrugama... kojima smo promovirali ciljeve projekte, ali i program Europskih snaga solidarnosti kao mogućnost učenja i osobnog razvoja mladih u europskom okruženju.

Jako nam je žao što zbog opravdanih, obiteljskih i poslovnih razloga (rad na obiteljskom poljoprivrednom imanju), ne može biti s nama do kraja projekta.

Hvala Alvaru na velikom doprinosu u provedbi projektnih aktivnosti i svakodnevnom radu, kao dio tima naše organizacije. Svojim osobnim iskustvom, sjajnom energijom, samoinicijativnošću i poduzetnošću obogatio je naš rad. Isto tako, uključivanjem u niz aktivnosti u našem gradu (nogometni klub, volontiranje u udruzi Furaj lega...) zaista je motivirao mlade na proaktivnost i veće sudjelovanje u aktivnostima za mlade.

S obzirom da je i privatno sportskog, aktivističkog i poduzetničkog duha, vjerujemo da je znanje i vještine koje ima, još dodatno unaprijedio ovim iskustvom. A možda ga to dovede i ponovno do Hrvatske i mladih koje je ovdje upoznao.

Hvala Alvaro i želimo ti puno uspjeha u daljnjem radu!