Novi Hangout: (Š)Čitajte s nama

Hej ti! ?? Da, ti! Koliko si puta otišao/la na Interliber samo radi društva i zabave?


Postoji li lista knjiga koje samo čekaju da ih pročitaš, ali uvijek ti nešto drugo skrene pozornost? Ili si pak osoba kojoj je zadnja pročitana knjiga lektira ili možda literatura za seminar?


Možda imaš ormar ili policu punu knjiga koje nisi prodao/la, a žao ti je da samo stoje? Voliš se natjecati ili ti je draže biti dio nečega?


Ako je tvoj odgovor bio da na bilo koje od ovih pitanja, dođi u PRONI Centar, 21. travnja 2023.  u 18 sati, upoznati sebi slične, sudjelovati u igrama i aktivnostima, a tko zna možda baš tebe čeka neka dobra knjiga da ju poneseš kući ?

Kako bismo aktivnost lakše isplanirali, najavite svoj dolazak putem kratke prijavnice OVDJE.

 

Ovaj Hangout susret doprinos je manifestaciji NOĆ KNJIGE 2023.

 

Inicijativa za druženjem i aktiviranjem mladih - ‘’Hangout’’ nastala je 2018. godine, od strane mladih i od tada su proveli brojne aktivnosti te projekt Drvo solidarnosti.

Cilj Hangout susreta je umrežavanje, učenje nečeg novog, iniciranje novih ideja i provedba aktivnosti za mlade i kontinuirani razvoj uz poticanje na izlazak iz “zone komfora”. Mladi su iskazali potrebu za kontinuiranim neformalnim druženjima, na neformalan način, koja rezultiraju snažnijim aktivizmom mladih.
Hangout inicijativu mladih podupire PRONI Centar kroz svoj projekt Regionalni info-centar za mlade Osijek.